Helgetur Til Bjellåvasstua **

Fellestur

Fra dato
17. august 2012
Til dato
19. august 2012
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Helgetur, Fisketur, Daltilfjell
Arrangør
DNT ung Bodø
Turområde
Saltfjellet og Svartisen (se kart)
Turkode
BOT12-U-18
Dette arrangementet er over!

DNT ung ønsker deg med på en helgetur til fjells. Aldersgruppe 16-26 år og nye studenter er spesielt velkomne. Avmarsj til Bjellåvasstua fra Øvre Tollådalen fredag kveld. Du må ha lykt for marsj i mørket den siste strekningen.

Lørdag tar vi en dagstur i området, fisking på det store vannet (7km langt, 1km bredt), grilling og det vi måtte ønske. Kanskje vi tar en tur opp på Bjøllåvassryggen eller noe du foreslår.

Søndag spiser vi frokost(Røye forhåpentligvis) og Rydder hytta før vi deretter returnerer til sivilisasjon

Ta med godt med klær (inkl lue, hansker/votter), høsten er i anmarsj. En fjellduk i sekken vil også gjøre seg. DNT ung Bodø har fjellduker til utlån fra BOTs kontor.

Turlederene koordinerer middag på lørdag. Resten må du ha med selv. Hvis forholdene tillater griller vi på bål, så ta med noe til det formålet. Ellers må du gjerne ha med fotoapparatet, musikkinstrument, favorittspillet ditt og masse godt humør.

Turledere er Andre Valen 993 99 554 

Helgetur Til Bjellåvasstua **

DNT ung ønsker deg med på en helgetur til fjells. Aldersgruppe 16-26 år og nye studenter er spesielt velkomne. Avmarsj til Bjellåvasstua fra Øvre Tollådalen fredag kveld. Du må ha ...

Kontaktinformasjon: