Bynær kveldstur fra Maskinisten

Fellestur

Dato
17. april 2018 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstrim
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT18-R-01
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge våren fram mot sommeren gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så vil vi gjerne ha deg med på tur.

Fra og med tirsdag 3. april til og med 5. juni inviterer vi til ukentlig kveldstur i marka. Fast oppmøtetid er kl 18.00. Oppmøtested veksler mellom Maskinisten og Mørkvedhallen. Denne gangen er det oppmøte i Maskinisten. Hit kan du ta buss rute 3 om du ikke har bil.

Det blir alltid tur, uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold. Turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form. Det kan være aktuelt å dele i to grupper som går ulik turlengde. Velg klær etter vær, og ta med litt drikkevann. Den siste turen, 5. juni, avrundes kvelden med bålkaffe, ta med turkopp.

Du velger selv hvor mange turer du vil være med på, det er bare å møte opp til annonsert tidspunkt. Det er gratis å delta.

VELKOMMEN PÅ TUR!

Bynær kveldstur fra Maskinisten

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge våren fram mot ...

Kontaktinformasjon:

  • Kaja Opsahl
  • Tlf. 905 56 532