AVLYST ! Fjellkonsert med JOY

Konserten er dessverre avlyst pga været. Det vil komme ny dato for ny konsert i høst. Finnesfjellet, står litt beskjedent ytterst på Finnes i Gildeskål, litt som en beskjeden prinsesse. Men tar du turen opp til toppen, er det alt annet en beskjedenhet som slår deg. Her en utsikten sjelden vakker. Og ikke nok med det, tiaraen er på plass nede i lia under toppen. Det har fått navnet Finnesgjuran og ligger på ca 250 moh. Her skal konserten holdes med bandet JOY fra Bodø.

Link til musikken deres finner du her:

https://open.spotify.com/track/1f8gJOG6JQ5rbKBqujAUza?si=7dbb895aca834ab5

Gjuran er noen fjellstabber (pinakler som rager ca. 25 meter over bakken). I likhet med en tiara, gjør "Gjuran" seg best på nært hold. De er et fantastisk syn, særlig i kveldsol eller under fullmåne på vinterstid.

Turen er bratt, men naturopplevelsene kompenserer mer enn godt nok for anstrengelsene. Kanskje blir Finnesfjellet den nye prinsessa i fjellsamlinga di. Turen er merket og har god sti. Ønsker du å gå sammen med turleder så går turen fra Finnes kl.17.00.

Ta av på riksvei 17 til Storvik. Du kan parkere her, eller i Finnesveien. På selve Finnes er det dårlig med parkering slik at folk MÅ parkere mellom Storvik og Finnes. Det vil gå noen private biler som kan plukke opp folk langs veien. Beregn god tid til konsertstart. For de som går utover til Finnes så er det en fin oppvarming før lia opp til Gjuran skal bestiges.

Beregn 30 min til ca.1 times gange opp til Gjuran og turen er ca. 1,2 km fra Finnes.  Parkerer du ved matkroken på Storvik krysset er det ca. 4 km en vei å gå til Finnes

Spørsmål ang. konserten eller turen: Cecilia Lundbakk 976 40 245

AVLYST ! Fjellkonsert med JOY

Konserten er dessverre avlyst pga været. Det vil komme ny dato for ny konsert i høst. Finnesfjellet, står litt beskjedent ytterst på Finnes i Gildeskål, litt som en beskjeden prinsesse. Men ...

Kontaktinformasjon:

  • Cecilia Lundbakk
  • Tlf. 976 40 245

Turleder:

  • Cecilia Lundbakk