Overnattingstur til Tverrbrennstua

Fellestur

Fra dato
17. september kl. 10:00
Til dato
18. september kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Beiarfjellet, Barnasturlag, #Barnasturlagbodø, Overnattingstur, #Tverrbrennstua, Turkatalog2022_Familietur
Arrangører
Barnas Turlag Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT-22-BT-20

Barnas turlag inviterer familier med barn mellom 5-12 år til overnattingstur til Tverrbrennstua. Om høsten byr Beiarfjellet på spennende natur og stort antall fiskevatn. Dette er en fin mulighet til å bli kjent med flere turfamilier med samme interesser. Hyttene er velustyrt slik at små og store familier kan samles til felles aktiviteter.

Oppmøte: Vi møtes kl 10.00 på Shell Mørkved og samkjører til Beiarfjellet. Ankomst p-plassen på Beiarfjellet ca. kl 12.30, og herfra går vi 2 km inn til Tverrbrennstua.

Ved ankomst på hytten fordeler turledere rom til familiene. Vi lager oss matpakke og tar en tur i nærområdet. Her kan de som ønsker ta frem fiskestangen og prøve seg på fiskelykken. (Her må det kjøpes fiskekort) Det er mulighet til å ta turen opp til St. Olav som ligger øst for hyttene eller så kan de som ønsker slappe av ved hytta.

Familiene må ha med mat og drikke for helga. Lørdagen blir det mulighet for grilling og bålkaffe. Av utstyr trenger dere å ha med sovepose/lakenpose, termos og matboks, klær og sko etter vær og føre, badetøy for de som tar sjansen på en dukkert og fiskestang dersom du vil fiske.

Barna må kunne gå distansen inn til hytten på egne føtter for å kunne delta.

Søndag spiser vi frokost og lager oss matpakke til lunsj. Rundt kl 12 starter vi på tilbaketuren til p-plassen. Her spiser vi lunsj før vi returnerer til byen.

Turlederne vil kontakte alle påmeldte i forkant av turen, og kan også kontaktes om noen trenger mer informasjon og har spørsmål.

Pris: Gratis turavgift for alle. Deltakerne må betale for overnattingen på hytta selv. Kjørekostnader t/r samt mat forutenom middag lørdag dekker den enkelte.

Ansvar: Vi minner om at du som deltager på turer i regi av BOT er med på eget ansvar og at foresatte har ansvar for egne barn.  Turledere har ofte egne unger med, så vær grei og bidra så får alle en god opplevelse 😊

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Et medlemskap i Barnas turlag gir barnet ditt gode fordeler som for eksempel gratis overnatting på BOT sine hytter, tilsendt turprogrammet Turungen i posten to ganger i året og rabatt på produkter både i butikken vår og i nettbutikken. Medlemskap til barn (0-12 år) koster 140,- kroner i året.  Slik blir du medlem: https://www.dnt.no/medlem/blimedlem/

Kontaktinformasjon:

  • Eva-Margrethe Strømsnes
  • Tlf. 917 99 393

Turledere:

  • Rune Lundli
  • Eva-Margrethe Strømsnes