FLYTTET TIL MANDAG 17/1: Trugetur/fottur til Steigtindvatnet med Fjellsportgruppa

Fellestur

Dato
17. januar kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dntfjellsportbodø, #Steigtindvatnet, #Kveldstur, Trugetur
Arrangører
DNT Fjellsport Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT-22-F-01
Dette arrangementet er over!

Vi går en tur innover mot Steigtindvatnet med mål om høy trivselsfaktor rundt bål. Vi ser litt an hvor langt vi går før vi finner et hyggelig sted å slå “leir”, mellom 30-60 minutters gange én vei i relativt flatt terreng.

Vi fordeles oss på to-tre biler. Turen med bil inn til parkering ved Steigtindvatnet tar ca 30min. Vi regner med å være tilbake i byen senest 2030- tiden.

Pakkeliste: Vi blir nok varm når vi går innover, men ha med godt med klær i sekken og varme sko, det kan bli kjølig når vi sitter. Ta med sitte/liggeunderlag og gjerne en termos med noe varm drikke. Kanskje har du også et kamera du kan ta med, i tilfelle dansende nordlys?

Mat: Ta gjerne med mat du ønsker å varme på bålet. Noen klassikere er ostesmørbrød i folie, laks og grønnsaker i folie, pinnebrød med sukker og kanel, banan med sjokolade.

Oppmøte og avreise 17:00 fra Esso ved Iris miljøtorget Stormyra.

Skulle det bli for mye snø, tar vi med oss fjellski, og får vi får lite snø, tar vi beina fatt. Aina håper dog på trugeføre! Truger kan lånes/leies av BUA Røde kors eller Skattkammeret av Kirkens bymisjon.

Se mer info her: https://www.rodekors.no/lokalforeninger/nordland/bodo/om-oss/aktuelle-saker-fra-bodo-rode-kors/bua-utlansordning/

Og her: https://kirkensbymisjon.no/skattkammeret/bodo/

Priser: Medlem: gratis. Ikke-medlem: 120,-

 

Kontaktinformasjon:

  • Aina Bye
  • Tlf. 957 08 952

Turleder:

  • Aina Bye