Bynær kveldstur på Tverlandet

Fellestur

Dato
21. september kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turområde
Bodømarka (se kart)
Turkode
BOT21-R-03
Dette arrangementet er over!

Velkommen til ettermiddagstur hver tirsdag! Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen noe nytt for deg? Har du lyst å følge sensommeren og høsten gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så er det fritt fram om du vil bli med oss på tur.

Annen hver tirsdag fra og med tirsdag 10. august til og med 5. oktober inviterer vi til kveldstur til fots. Fast oppmøtetid er kl 18.00. Oppmøtested veksler mellom Maskinisten, Mørkvedhallen og togstoppet på Tverlandet. Denne gangen er det tur på Tverlandet. Hit kan du ta buss rute 4 hvis du ikke har bil. 

To turledere tar oss med på tur i nærområdet. Turens varighet er 1-2 timer, og turtempo legges opp etter deltakernes form. Bli med på sosial hverdagstrim!

Av smittevernhensyn må du ikke delta hvis du har luftveissymptomer. Vi går med minst en meters avstand. For at smittesporing skal bli mulig dersom noen i ettertid blir syke, er det nødvendig med påmelding.

Bynær kveldstur på Tverlandet

Velkommen til ettermiddagstur hver tirsdag! Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen noe nytt for deg? Har du lyst ...

Kontaktinformasjon:

  • Vivian Selfors
  • Tlf. 481 39 486

Turledere:

  • Jenny Isaksen
  • Kjellaug Ellingsen