Bynær kveldstur fra Mørkvedhallen

Fellestur

Dato
17. august kl. 18:00
Alternative datoer
Vis 3 andre datoer
17. august 2021
31. august 2021
14. september 2021
28. september 2021
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstrim
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT21-R-05

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge våren sensommeren mot høsten gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så vil vi gjerne ha deg med på tur.

Fra og med tirsdag 10. august til og med 5. oktober inviterer vi til ukentlig kveldstur i marka. Fast oppmøtetid er kl 18.00. Oppmøtested veksler mellom Maskinisten, Mørkvedhallen og togstoppet på Tverlandet. Denne gangen er det oppmøte ved Mørkvedhallen. Hit kan du ta buss rute 1 (til stopp Hokkåsterrassen) om du ikke har bil.

Det blir alltid tur, uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold. Turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form.

Vi følger smittevernreglene og går med minst en meters avstand. Av samme grunn er det påmelding på turene. 

Du velger selv hvor mange turer du vil være med på, det er bare å møte opp til annonsert tidspunkt. Det er gratis å delta.

VELKOMMEN PÅ TUR!

Bynær kveldstur fra Mørkvedhallen

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge våren sensommeren mot ...

Kontaktinformasjon:

  • Vivian Selfors
  • Tlf. 481 39 486

Turleder:

  • Knut Storteig