Bynær kveldstur fra Maskinisten

Fellestur

Dato
21. september kl. 18:00
Alternative datoer

5. oktober 2021
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur,
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turområde
Bodømarka (se kart)
Turkode
BOT21-R-04
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Velkommen til ettermiddagstur hver tirsdag! Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen noe nytt for deg? Har du lyst å følge sensommeren og høsten gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så er det fritt fram om du vil bli med oss på tur.

Annen hver tirsdag fra og med tirsdag 10. august til og med 5. oktober inviterer vi til kveldstur til fots med utgangspunkt i Maskinisten. Dit er det mulig å komme med buss rute 3 fra City Nord i retning Stordalen om du ikke bor i gangavstand eller har bil. (De mellomleggende ukene er det oppmøte ved Mørkvedhallen).

Det blir alltid tur - uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold og deltakernes ønsker. Det er mange alternativer å velge blant med Maskinisten som utgangspunkt: Vågøyvatnet, Rønvikjordene, retning Keiservarden eller Junkerfjellet, Bodin gård/NPS-parken for å nevne noen. 

Velg sko som tåler litt vått underlag, og kle deg etter været. 

Det er oppmøte kl 18.00 hver gang, og turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form.  

Vi følger smittevernreglene og med minst en meters avstand mellom deltakerne. Av smittevernhensyn må vi dessuten ha forhåndspåmelding denne sesongen. 

Det er gratis å delta.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!

 

 

Bynær kveldstur fra Maskinisten

Velkommen til ettermiddagstur hver tirsdag! Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen noe nytt for deg? Har du lyst ...

Kontaktinformasjon:

  • Vivian Selfors
  • Tlf. 481 39 486

Turledere:

  • Vivian Selfors
  • Helene Halland