Middag på Bål i Maskinisten / Wspólny obiad przy ognisku na Maskinisten!

Fellestur

Dato
14. oktober 2021 kl. 17:00 - 19:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Middagpåbål, #Maskinisten, #Båltur
Arrangører
Barnas Turlag Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turområde
Bodømarka (se kart)
Turkode
BOT21-BT-12
Dette arrangementet er over!

Ta med deg middagen og bli med på båltur i skogen! 

Dato: 14. oktober kl 17-19. 

I Maskinisten ligger det flere koselige gapahuker midt i skogen med mye spennende rundt, både trær å leke i, og småturer man kan gå. Det er en perfekt plass for å ta middagen med i sekken, og spise et godt måltid i eller ved gapahuken. Vi møtes ved den andre gapahuken, rett ved treningsparken der det er et stort uteområde rett ved. Bålet  er fyrt opp fra kl. 17.00, så da er det bare å møte opp ved gapahuken. Det blir bålkaffe til de voksne og saft til barna. 

Ta på godt med klær etter været, og pakk mat og drikke i sekken, i tillegg til turkopp. Et sitte-/liggeunderlag er også kjekt for å unngå kalde rumper, og har du en vedkubbe til bålet er det fint om du tar med. Det er bare noen hundre meter å gå fra parkeringsplassen til gapahuken, så dette er overkommelig for både små og store føtter, og krever verken mye planlegging eller mye utstyr.   

Trenger dere turkopp? På BOT-kontoret selges det fine melaminkopper med Turbo på eller med rød T. De selger også flasker med Turbo på til barna, i tillegg til Turbobamsen og flere produkter med Turbo Fjellrev. Kom innom i våre åpningstider for å ta en titt.

Plutselig kommer Fjellreven Turbo også ut fra skogen!

Velkommen! 

Turleder Silje Normann (461 99 835) og Gosia Dvorakova (479 43 626)

---------------------------------------------------------------

Przynieś swój obiad i dołącz do nas przy ognisku w lesie na Maskinisten!
Data: 14 października, godz. 17.00
Miejsce: Spotykamy się przy trzecim schronieniu na Maskinisten i rozpalamy ogień o godz. 17.00! 
Cena: udział jest za darmo.

W Maskinisten jest kilka przytulnych schronień  "gapahuk" w środku lasu z mnóstwem ekscytujących rzeczy dookoła. Jest to idealne miejsce na zjedzenie dobrego posiłku w przyjemnym towarzystwie i w jesiennych okolicznościach, z możliwością schowania się pod daszkiem w małym schronieniu "gapahuk". 

Wystarczy się tylko odpowiednio ubrać i zabrać ze sobą uprzednio przygotowane jedzenie i picie. Możesz ze sobą przynieść karimatkę do siedzenia. 

Z parkingu do schroniska jest tylko kilkaset metrów, więc miejsce jest łatwo dostępne zarówno dla małych, jak i dużych stóp. Poza tym, nie wymaga dużego planowania, ani żadnego sprzętu.

Serdecznie zapraszamy rodzinki z dziećmi i wszystkich zainteresowanych! :)

Masz pytanie? Skontaktuj się z jednym z przewodników.

Middag på Bål i Maskinisten / Wspólny obiad przy ognisku na Maskinisten!

Ta med deg middagen og bli med på båltur i skogen!  Dato: 14. oktober kl 17-19.  I Maskinisten ligger det flere koselige gapahuker midt i skogen med mye spennende rundt, både ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Normann
  • Tlf. 46199835

Turledere:

  • Malgorzata Dvorakova
  • Rune Lundli
  • Silje Normann