Telttur for jenter i Falkflogdalen

Fellestur

Fra dato
2. juli kl. 11:00
Til dato
4. juli kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Valnesvatnet, #Falkfågdalen, #Telttur
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT21-TK-21

Telttur for jenter i vakre Falkflogdalen med muligheter for midnattsol, bål, utforskning, fisking og avslapping. 10 deltakere og 2 turledere, alle i hvert sitt telt, 2 netter på samme sted. Turlederne håper på erfaringsutveksling når det gjeller kart/kompass, utstyr og fisking. Vi forholder oss til enhver tid gjeldende korona-anbefalinger.

Tid: 2. til 4. juli 2021

Sted: Falkflogdalen i Bodø kommune, ved Dalsvatnan.

Distanse: ca 10 km per dag.

Onsdag 30. juni: Alle turdeltakere ønskes velkommen hjem til turleder Tove i Lauvåsveien 36 (Alstad) kl 19.00, for å få nærmere informasjon om turen og tips om utstyr/mat.

Fredag 2. juli: Kjøring til Valnesvatnet, avgang her kl 11. Max 10 km på sti og ”traktorvei” med ca 150 meter stigning. Finner teltleir, antagelig på østsiden av Dalsvatnet der det er mulighet for bål.

Lørdag 3. juli: På fredag kveld tar vi en vurdering og avstemning på hva vi gjør denne dagen. Noen forslag: Dagstur mot Eggesvik i Beiarn, fisking i nærområdet, topptur til  Pallrakken, tur opp til Kjerksteinvatnet. Vi har mulighet til å dele oss i to grupper.

Søndag 4. juli: Vi går tilbake til Valnesvatnet/bilene.

Turlederne har ambisjoner om at turen skal gjennomføres i forholdsvis rolig tempo. Deltakerne må mestre å bære ryggsekk på ca 15-20 kg, kunne gå ca 10 km daglig i ulent terreng og ha med seg nødvendig utstyr og mat for turen. Pakkeliste sendes ut til de påmeldte deltakerne. Da enkelte elver kan være store anbefales gåstaver og/eller enkle vadesko. Se evt i ”På tur i Bodø”-boka/tur 32 for nærmere beskrivelse av turen.

Kart: Norge-Serien 10127 BODØ.

Mat: Alle tar med mat og drikke for 3 dager. Det blir ikke planlagte fellesmåltider.

Priser: Turavgift medlemmer 150,-, ikke medlemmer 300,-.

Påmelding: Innen 28. juni på www.bot.no

Turledere: Tove Bjørnstrøm 995 88 002 og Ingrid Cecilie Sjøberg 992 74 636.

Kontaktinformasjon:

  • Tove Bjørnstrøm
  • Tlf. 99588002

Turledere:

  • Ingrid Cecilie Sjøberg
  • Tove Bjørnstrøm