Bynær kveldstur fra Mørkvedhallen

Fellestur

Dato
18. mai kl. 18:00
Alternative datoer

18. mai 2021
1. juni 2021
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstrim
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT21-R-02

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge våren fram mot sommeren gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så vil vi gjerne ha deg med på tur.

Fra og med tirsdag 13. april til og med 8. juni inviterer vi til ukentlig kveldstur i marka. Fast oppmøtetid er kl 18.00. Oppmøtested veksler mellom Maskinisten, Mørkvedhallen og togstoppet på Tverlandet. Denne gangen er det oppmøte ved Mørkvedhallen. Hit kan du ta buss rute 1 (til stopp Hokkåsterrassen) om du ikke har bil.

Det blir alltid tur, uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold. Turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form.

Vi følger smittevernreglene og går med minst to meters avstand. 

Du velger selv hvor mange turer du vil være med på, det er bare å møte opp til annonsert tidspunkt. Det er gratis å delta.

VELKOMMEN PÅ TUR!

Bynær kveldstur fra Mørkvedhallen

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge våren fram mot ...

Kontaktinformasjon:

  • Vivian Selfors
  • Tlf. 481 39 486

Turleder:

  • John-Birger Sørli Holtmo