Børvasstindan Classic 2021

Fellestur

Dato
28. august 2021 kl. 09:15 - 18:00
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Falkfågdalen, #Fjellløp, #Børvasstindan, #Børvasstindanclassic2021, #Åselidalen
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT21-BC-01
Dette arrangementet er over!

Årets råeste terrengløp, i fantastiske omgivelser!

Børvasstindan Classic er et 30 km langt fjellturløp på 1500 høydemeter som arrangeres i Børvasstindområdet. 

•   Løpet arrangeres lørdag 28. august. Oppmøte er kl 9.15 og løpet starter kl 10.00. Selv om man ikke må være toppidrettsutøver, MÅ deltagerne kunne gjennomføre løpet på maksimumstiden som er 8 timer.

•   Deltakeravgiften er i år 500 kr for medlemmer av BOT/ andre DNT foreninger og 800 kr for ikke-medlemmer. For dem som vurderer å tegne medlemsskap fins det mer informasjon om medlemsfordeler og innmeldingsinfo på www.dnt.no/medlem.

•   Det åpnes for påmelding 1.mai. Det har blitt raskt fulltegnet de siste årene, og i år har vi vært nødt til å redusere antall billetter til 200 deltagere pga corona-situasjonen, så vi regner med at billettene går fort unna.

•   Ved fulltegnet arrangement blir det opprettet venteliste, da vi alltid opplever noe frafall i tiden før start. Kan du ikke delta, men har meldt deg på, setter vi pris på at du gir oss beskjed snarest mulig til post@bot.no. Ved avmelding fram til 31. juli refunderes 90% og 50% refusjon fram til 18. august (10 dager før løpet). Etter 18. august oppfordres de som likevel ikke skal løpe til å informere oss om dette. Ved avlysning av arrangementet refunderes påmeldingsavgiften i sin helhet. 

Smittevern

Vi tar smittevern på alvor og ønsker å legge til rette for et trygt og trivelig fjelløp. Gjeldende smittevernregler for arrangement i Bodø kommune vil til en hver tid bli lagt til grunn for gjennomføring av løpet. Deltakere vil informeres om gjeldende regler og føringer i forkant av løpet.


Spørsmål om arrangementet kan stilles på FB-gruppen som du finner her, eller rettes til Silje Normann 46199835

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Silje Normann