Avlyst Alpintur til Sulis - med yoga!

Fellestur

Fra dato
12. mars kl. 17:00
Til dato
14. mars kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, #Yoga, #Sulis, #Sulitjelma, #Alpin, #Snowboard, #Slalom
Arrangører
DNT ung Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT20-U-05
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Smittesituasjonen er slik at vi må avlyse

Bli med på ei morsom helg, med alpin-kjøring i Sulis-bakken og yoga!

Ikke langt fra grensa til Sverige, knappe to timers kjøring fra Bodø, ligger Sulitjelma omringa av fjell og isbre. Vi i DNT ung Bodø inviterer til ei helg med fokus på hygge, både i skibakken og på hytta. Vi lover - denne helga vil du ikke gå glipp av! Slalomkjøring/snowboardkjøring, pizzabuffet hos Sulitjelma fjellandsby, spilling, og et par økter med yoga - det blir ei koselig helg!

På fredag samkjører vi fra Bodø til Sulitjelma, og når vi kommer frem fredagskveld koser vi oss med pizzabuffet og lader opp til en helg med aktivitet. På dagtid lørdag og søndag kjører vi oss støle i bakken, tøyer på stive kropper med yoga, og på kvelden koser vi oss med god mat og masse snop. Begrenset antall plasser, så her er det lurt å være tidlig ute med påmeldingen! 

Hva er med i prisen?

Inkludert i påmeldingsavgifta er to overnattinger, pizzabuffet og fellesmiddag lørdag. Utgifter utenom påmeldingsavgift er frokost, lunsj, heiskort og evt. skileie, som deltaker betaler selv. Du trenger ikke å ha særlig erfaring med snowboard/slalom for å melde deg på denne turen, da løypene i alpinanlegget er varierte og alle har muligheter til å finne utfordringer tilpasset sitt nivå. Mulig det også blir kurs i snowboard i løpet av helga, men dette er ikke helt spikret enda. Det blir to til tre yogaøkter i løpet av helga, så om dere aldri har prøvd yoga blir dette en fin introduksjon!

Oppmøte

Shell Humørsenteret (Innstrandveien 1) kl. 17.00. Vi er tilbake en gang på søndagsettermiddag. Pakkeliste sendes påmeldte i forkant. Vi tenker miljø og samkjører, så husk å oppgi ved på melding om du har bil selv eller trenger skyss. Dersom du ikke bor i Bodø er en mulighet å komme seg hit både med tog og fly, og vi tar kontakt med alle påmeldte før turen for å organisere og kunne hjelpe til med transport til/fra togstasjon og flyplass hvis noen trenger det.  

Medlemspris

Er du ikke DNT - medlem og tenker å delta på flere turer i løpet av året, kan det lønne seg å melde seg inn i DNT i forkant av turen. Et års medlemskap for deg mellom 13 - 18 år koster 225- og for deg mellom 19 - 26 år koster det 370,-. Pris for ikke - medlem på denne turen er 500,- og for medlem 250,-. Så da har du jo spart inn medlemskapet allerede, og du er med på å støtte at DNT kan tilby varierte aktiviteter og ha mange hytter åpne for de som ønsker å bruke dem. Sjekk ut mer her https://www.dnt.no/medlem/fordeler/ 

Dette blir tidenes helg, vi gleder oss! 

Vi ber alle som ønsker å være med om å sette seg inn i folkehelseinstituttets informasjon og anbefalinger når det gjelder Coronaviruset for å unngå spredning.

Kontaktinformasjon:

  • Mikkel Krogstad
  • Tlf. 45952755

Turledere:

  • Monika Holand
  • Mikkel Krogstad