Fjellsportsamling og årsmøte med overnatting på Lønsstua

Fellestur

Fra dato
12. februar kl. 17:30
Til dato
14. februar kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, #Årsmøte, #Hyttetur, #Topptur, #Lønsstua, #Saltfjellet, #Fjellsport, #Dntfjellsport
Arrangører
DNT Fjellsport Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT-21-F-01

DNT Fjellsport Bodø inviterer til samling med årsmøte på DNTs hytte Lønsstua i Lønsdal i nærheten av Saltfjellet.

Vi håper både turledere og andre vil bli med på en sosial og aktiv helg. Dette er en samling, som betyr at DNT Fjellsport organiserer transport, overnatting og felles mat, mens turene er på eget initiativ og ansvar. Vanskelighetsgrad er derfor satt til middels, men er avhengig av den enkeltes aktivitet. Det er gode muligheter for toppturer, eller andre aktiviteter som fjellski, kiting og truger for de som vil det!

Oppmøte: Fredag 12. februar på Shell Mørkved kl 1730 for fordeling i biler. Hensyn til Covid-19 gjør at det blir noen færre i hver bil. Alternativt kan tog være aktuelt men dette vil i så fall bli opplyst til de påmeldte.

Det er ca 200m fra parkering til hytta i Lønnsdal. Fredag kveld er sosial samling hvor vi også kan planlegge neste dags aktiviteter. Lørdag er satt av til tur.  Årsmøtet gjennomføres lørdag kveld. Søndag er det muligheter for ny tur, eller tidlig hjemreise. Det er også anledning dersom noen kun ønsker å være fra lørdag til søndag. Det er totalt 30 sengeplasser fordelt på to hytter og Fjellsport har reservert begge hytter. Basert på tiltak kan man bare benytte ca halvparten. Det er også mulighet for å sove i telt.  Maksimalt antall deltakere er 20.

Mat: Vi planlegger med felles ost og kjeks fredag kveld. Ta med litt forskjellig slik at vi kan dele. Ta med egen mat for frokost lørdag og søndag, og niste/lunsj lørdag. Det blir felles middag lørdag kveld. 

Turen krever at deltakeren er vant med å ferdes på tur vinterstid, og har utstyr til dette. Den enkelte er også ansvarlig for å planlegge dagstur lørdag, men vi håper erfarne turledere kan bidra til at vi går i noen felles grupper på topptur. De som ønsker å gå topptur tar med ASSS (Alltid Skredsøker Søkestang og Spade). Noe kan leies hos DNT Fjellsport; gi da melding om dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Priser: 150 (medlem) / 300,- i turavgift/mat. Utover dette kommer hytteleie på kr 200,- (medlem) eller 400,- pr natt.  Spleis for transport vippses til den enkelte sjåfør. 

Kontaktinformasjon:

  • Magne Bjerva Sagvolden
  • Tlf. 99553453

Turledere:

  • Magne Bjerva Sagvolden
  • Harald Bang