Topptur til Bjørntoppen (1709 moh) i Saltdal

Fellestur

Fra dato
30. april kl. 16:00
Til dato
1. mai kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, #Topptur, #Saltdalen, #Bjørntoppen, #Skaiti
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT21-TK-18
Dette arrangementet er over!

Bli med på en flott topptur til Bjørntoppen 1709 m i Saltdal med overnatting på Trygvebu! 

Vi avtaler samkjøring fredag ettermiddag og kjører til Skaiti. Hvis veien fra Skaiti ikke er kjørbar må vi gå ca 2 km til hytta.

Lørdag morgen går vi fra Skaiti og har ca 1200 slake høydemeter forran oss til toppen. Det er kun de siste 100 høydemeterne som er bratt. Turen passer både for fjellski og toppturski og er en tur hvor en kan cruse ned i sitt eget tempo. Den passer derfor for de som vil på topptur uten å kjøre bratt. Fra toppen er det fantastisk utsikt. Vi kjører hjem etter turen.

Mat:  Fellesmåltid på fredags kvelden ordnes av turlederne og kostnad deles på alle turdeltakerne. Ut over middagen på må hver enkelt deltaker ta med tørrmat og drikke etter behov.

Priser: På grunn av smittesituasjone og coronarestriksjone vurderer vi fra uke til uke om det er forsvarlig å gjennomføre fellesturene. Det blir derfor ikke betaling ved påmelding. Hvis turen gjennomføres vil vi sende faktura til deltakerene i etterkant av turen. 

Priser: Turavgift kr 100 for medlemmer/ kr 200 for ikke-medlemmer. Felleskjøring fordrer at hver enkelt tar oppgjøret med sjåfør. Ut over dette er det kr 200 for medlemmer og kr 400 per døgn for ikke-medlemmer ved overnatting på hytta.

Ta kontakt med turleder for spørsmål. 

NB: Husk å trykk på bekreft påmelding, og sjekk at du har fått en epost etter at du har meldt deg på. 

Kontaktinformasjon:

  • Wiktor Berg
  • Tlf. 91578885

Turledere:

  • Wiktor Berg
  • Ivar Daasvatn