Vårskitur til Addjektinden fra Lønsstua

Fellestur

Fra dato
30. april kl. 15:30
Til dato
2. mai kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, #Topptur, #Saltdal, #Fjellskitur, #Addjektind, #Lønsdalen
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT21-TK-15

Nydelig vårskitur til Addjektind (1444moh) med utgangspunkt fra Lønsstua.

Vi tar toget eller fordeler i biler på fredag ettermiddag fra Bodø til Lønsdal. Her blir vi kjent og tar med oss noe lett å spise – gjerne ost/kjeks.

Lørdag blir det topptur med påfølgende felles middag om kvelden. Det beregnes 7-8 timer for turen som går opp til Kjemågavatnet (626m) før vi begynner oppstigningen til Addjektind.  Turen mot toppen er maks 20 grader, men det kreves fjellski med stålkanter og solide sko.

Deltakerne må ha god fysisk form og gode skiferdigheter. Hvis været ikke tillater topptur tar vi en lang skitur i lavere terreng.

Mat: Fellesmåltid på lørdagskvelden ordnes av turlederne og kostnad deles på alle turdeltakerne. Ut over middagen på lørdagen må hver enkelt deltaker ta med tørrmat og drikke, for to dager, etter behov.

Priser: På grunn av smittesituasjone og coronarestriksjone vurderer vi fra uke til uke om det er forsvarlig å gjennomføre fellesturene. Det blir derfor ikke betaling ved påmelding. Hvis turen gjennomføres vil vi sende faktura til deltakerene i etterkant av turen. 

Priser: Turavgift kr 150 for medlemmer/ kr 300 for ikke-medlemmer. Felleskjøring fordrer at hver enkelt tar oppgjøret med sjåfør. Ut over dette er det kr 200 for medlemmer og kr 400 per døgn for ikke-medlemmer ved overnatting på hytta.

Ta kontakt med turleder for spørsmål. 

Kontaktinformasjon:

  • Tine Tangen
  • Tlf. 90057927

Turledere:

  • Ingunn Anke
  • Tine Tangen