Avlyst Tverrbrennstua - Bjellåvasstua - Røkland

Fellestur

Fra dato
16. april kl. 15:30
Til dato
18. april kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, #Saltfjellet, #Bjellåvasstua, #Svartisen, #Nasjonalpark, #Høyfjellstur, #Vintertur
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT21-TK-13
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Dessverre må vi avlyse denne turen grunnet restriksjonene lokalt.

Bli med på en flott tur i Saltfjellet - Svartisen Nasjonalpark!

Dette er en klassisk vinterfjelltur som byr på stor variasjon i landskapsformer i høyfjellet, og store deler av turen går i Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark.

Vi møtes kl 16.00 på Bodø Sentrumsterminal, så tar vi bussen fra Bodø kl 16.15 (rute 300). Ankomst p-plassen på Beirfjellet ca kl 18.30, og herfra går vi ca 2 km inn til Tverrbrennstua. Lørdag går turen opp Harondalen til Bjellåvasstua, ca 21 km, før vi på søndag går videre ned til Røkland, ca 20 km. Vi planlegger å ta toget fra Røkland som går kl 19.31, med ankomst Bodø kl. 20.40. Ved en tidligere ankomst til Røkland kan vi ta buss fra Røklandsenteret kl 17.25. Alternativt tog fra Røkland st. kl. 16.01.

Mat: Fellesmåltid på lørdagskvelden ordnes av turlederne og kostnad deles på alle turdeltakerne. Ut over middagen på lørdagen må hver enkelt deltaker ta med tørrmat og drikke, for to dager, etter behov.

Priser: På grunn av smittesituasjone og coronarestriksjone vurderer vi fra uke til uke om det er forsvarlig å gjennomføre fellesturene. Det blir derfor ikke betaling ved påmelding. Hvis turen gjennomføres vil vi sende faktura til deltakerene i etterkant av turen. 

Turavgift kr 150 for medlemmer/ kr 300 for ikke-medlemmer. Ut over dette er det kr 200 for medlemmer og kr 400 per døgn for ikke-medlemmer ved overnatting på hytta. 

Ta kontakt med turleder for spørsmål. 

Kontaktinformasjon:

  • Truls Andersen
  • Tlf. 90519061

Turleder:

  • Truls Andersen