Lønsdal - Midtistua - Beiarstua

Fellestur

Fra dato
19. mars kl. 17:30
Til dato
21. mars kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, #Saltfjellet, #Beiarn, #Lønssdal, #Steindalen, #Lønsstua
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT21-TK-11

En magisk og flott tur i herlig fjellandskap! Turen for de som liker å gå langt og vil være med å krysse over Saltfjellet, med sluttpunkt i Beiarn

Vi krysser Saltfjellet, total lengde cirka 50 km.

Fredag: tog fra Bodø kl. 17:39 til Lønsdal stasjon. Overnatting på Lønstua, med ost/kjeks og bli-kjent kveld.

Lørdag: Vi går over Steindalen til Midtistua. Turen frem til Midtistua er ca. 24 kilometer i relativt lettgått terreng. Når man kommer opp til knappe 1100 meter midt i Steindalen, får man en fantastisk utsikt innover nasjonalparken. Felles middag.

Søndag: Vi krysser over Storpåsk, Tollådalen, ned Tverrådalen til Beiarstua. En etappe på ca. 24 kilometer. Her satser vi på  lunch ved Hultergammen ved Storpåskelva.

Buss tilbake til Bodø søndag kveld. (rutetider ikke klar)

Det kreves fjellski og erfaring fra skiturer i fjellet med sekk. Gi beskjed om eventuelle matallergier eller annet som turlederne bør vite.

Mat: Fellesmåltid på lørdagskvelden ordnes av turlederne og kostnad deles på alle turdeltakerne. Ut over middagen på lørdagen må hver enkelt deltaker ta med tørrmat og drikke, for to dager, etter behov.

Priser: Turavgift kr 150 for medlemmer/ kr 300 for ikke-medlemmer. Ut over dette er det kr 200 for medlemmer og kr 400 per døgn for ikke-medlemmer ved overnatting på hytta.

Ta kontakt med turleder for spørsmål. 

Kontaktinformasjon:

  • Øystein Rushfeldt
  • Tlf. 950 09 621

Turledere:

  • Roy Gunnar Navjord
  • Øystein Rushfeldt