Bynær kveldstur fra Rema Tverlandet

Fellestur

Dato
25. august kl. 18:00
Passer for
Alle
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turområde
Bodømarka (se kart)
Turkode
BOT20-R-06
Dette arrangementet er over!

Velkommen til ettermiddagstur hver tirsdag! Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen noe nytt for deg? Har du lyst å følge sensommeren og høsten gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så er det fritt fram om du vil bli med oss på tur.

Annen hver tirsdag fra og med tirsdag 11. august til og med 6. oktober inviterer vi til kveldstur til fots i den bynære marka. Utgangspunkt veksler mellom Maskinisten, Mørkvedhallen og Rema Tverlandet. Til Tverlandet er det mulig å komme med buss rute 4 om du ikke bor i gangavstand eller har bil. 

Det blir alltid tur - uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold og deltakernes ønsker.  

Velg sko som tåler litt vått underlag, og kle deg etter været. 

Det er oppmøte kl 18.00 hver gang, og turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form.  

Du velger selv hvor mange turer du vil være med på, det er bare å møte opp de ukene det passer. Av smittevernhensyn må vi ha forhåndspåmelding, og underveis på turen holder vi minst 1 meters avstand til hverandre.

Det er gratis å delta.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!

Bynær kveldstur fra Rema Tverlandet

Velkommen til ettermiddagstur hver tirsdag! Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen noe nytt for deg? Har du lyst ...

Kontaktinformasjon:

  • Vivian Selfors
  • Tlf. 48139486

Turledere:

  • Kjellaug Ellingsen
  • Jenny Isaksen