Rundtur i Lahko nasjonalpark

Fellestur

Fra dato
11. september kl. 17:00
Til dato
13. september
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Helgetur, Hyttetur, Overnattingstur
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT20-TK-32
Dette arrangementet er over!

Helgetur på spektakulære Sundsfjordfjellet, med sin spesielle geologi og fine fiskevann. 

Fredag 18.sept: Vi kjører sammen i privatbilder fra kl.17.00. Møtested avtales nærmere med de påmeldte, og vi spleiser på bensin. Vi kjører Riksvei 17 til Sundsfjord, tar av veien og kjører anleggsveien opp på fjellet til demninga ved Langvatnet. Derfra er det ca.1 time å gå til Fellvasstua, hvor vi tar første overnatting.

Lørdag blir det en lang dagstur i Lahko Nasjonalpark, via Lagovatnet og Corbels canyon. Til denne dagen pakker vi dagstursekk med mat, drikke og ekstra klær, og returnerer til hytta en annen vei på ettermiddagen. Regner med en 8-10 timers tur, og på kvelden blir det felles middag som turlederne ordner. 

Søndag etter sein frokost, pakker og rydder vi, og går tilbake til bilene. På veien hjem tar vi en stopp ved Sokumvatnet, og en liten fottur videre til Turtenhagen, som er et historisk sted, før vi spiser medbrakt lunsj og returnerer til Bodø.

 

Øvrig

Deltakere må være i alminnelig god form, og ha med klær og skotøy etter værmeldinga. Husk tørrmat til 2 døgn, samt lakenpose og putetrekk/sengetøy, termos, hodelykt og ellers det du trenger for ei helg på tur.

Økonomi

Turavgift medlemmer 150,- (ikkemedl. 300,-)

Overnatting medlemmer 400,- (ikkemedl. 800,-)

Bensinspleis og middag lørdag ca. 200,- pr.pers.

 

Kart : 1928 I – 2028 IV – el. Det store saltfjellkartet .

 

Kontaktinformasjon:

  • Knut Storteig
  • Tlf. 482 79 197

Turleder:

  • Knut Storteig