Avlyst Bynær kveldstur fra Mørkvedhallen

Fellestur

Dato
21. april kl. 18:00
Alternative datoer
Vis 3 andre datoer
5. mai 2020
19. mai 2020
2. juni 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstrim
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT20-R-02
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge våren fram mot sommeren gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så vil vi gjerne ha deg med på tur.

Fra og med tirsdag 14. april og med 9. juni inviterer vi til ukentlig kveldstur i marka. Fast oppmøtetid er kl 18.00. Oppmøtested veksler mellom Maskinisten og Mørkvedhallen. Denne gangen er det oppmøte ved Mørkvedhallen. Hit kan du ta buss rute 1 (til stopp Hokkåsterrassen) om du ikke har bil.

Det blir alltid tur, uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold. Turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form. Det kan være aktuelt å dele i to grupper som går ulik turlengde. Velg klær etter vær, og ta eventuelt med litt drikkevann.

Du velger selv hvor mange turer du vil være med på, det er bare å møte opp til annonsert tidspunkt. Det er gratis å delta.

VELKOMMEN PÅ TUR!

Bynær kveldstur fra Mørkvedhallen

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge våren fram mot ...

Kontaktinformasjon:

  • Vivian Selfors
  • Tlf. 48139486