Avlyst Bynær kveldstur fra Maskinisten

Fellestur

Dato
14. april kl. 18:00
Alternative datoer

9. juni 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur,
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turområde
Bodømarka
Turkode
BOT20-R-01
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

Velkommen til ettermiddagstur hver tirsdag! Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen noe nytt for deg? Har du lyst å følge våren og forsommeren gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så er det fritt fram om du vil bli med oss på tur.

Annen hver tirsdag fra og med tirsdag 5. mai til og med 9. juni inviterer vi til kveldstur til fots med utgangspunkt i Maskinisten. Dit er det mulig å komme med buss rute 3 fra City Nord i retning Stordalen om du ikke bor i gangavstand eller har bil. (De mellomleggende ukene er det oppmøte ved Mørkvedhallen).

Det blir alltid tur - uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold og deltakernes ønsker. Det er mange alternativer å velge blant med Maskinisten som utgangspunkt: Vågøyvatnet, Rønvikjordene, retning Keiservarden eller Junkerfjellet, Bodin gård/NPS-parken for å nevne noen. 

Velg sko som tåler litt vått underlag, og kle deg etter været. 

Det er oppmøte kl 18.00 hver gang, og turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form.  

Vi følger smittevernreglene og går sammen i grupper på fem med minst to meters avstand mellom deltakerne. Av smittevernhensyn må vi denne dessuten ha forhåndspåmelding denne sesongen. 

Det er gratis å delta.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!

 

 

Kontaktinformasjon:

  • Vivian Selfors
  • Tlf. 48139486