Skøytetur til Frosktjønna - AVLYST

Fellestur

Dato
26. januar kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Bål, Vintertur, Skøyter, Familietur, Skøytetur
Arrangører
Barnas Turlag Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turområde
Bodømarka, Saltfjellet og Svartisen (se kart)
Turkode
BOT20-B-02
Dette arrangementet er over!

Mildværet vil ingen ende ta, og vi må dessverre avlyse skøyteturen pga manglende is...mulig vi setter den opp igjen når gradestokken synker, så følg med her på hjemmesiden og på Facebook, det vil bli annonsert der!

Vi satser på gode skøyteforhold og inviterer til en trivelig dag ved Frosktjønna, med bål og lek på isen.

Frosktjønna er ei lita tjønn øst for Soløyvannet, og der bruker det å bli kjempefin skøyteis hvert år. Vi møtes på parkeringsplassen på Arlia kl 12.00. Derfra går vi sammen det lille stykket inn til Frosktjønna og finner oss en fin plass hvor vi kan fyre bål og samles. Ta på godt med klær etter været, og i sekken kan du gjerne pakke en vedkubbe til bålet hvis du har, mat (grillmat mulig siden det blir bål) og gjerne både varm og kald drikke. Et sitte-/liggeunderlag er også kjekt å ha, både for å kunne stå på når det skal skiftes mellom sko og skøyter, og for å slippe å bli kald på rumpa når vi spiser. 

Velkommen!

 

Skøytetur til Frosktjønna - AVLYST

Mildværet vil ingen ende ta, og vi må dessverre avlyse skøyteturen pga manglende is...mulig vi setter den opp igjen når gradestokken synker, så følg med her på hjemmesiden og på ...

Kontaktinformasjon:

  • Elianne Einarsen
  • Tlf. 952 87 577

Turleder:

  • Elianne Einarsen