Alpintur til Sulis

Fellestur

Fra dato
27. mars 2020 kl. 17:00
Til dato
29. mars 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Lavterskel, Kosetur, Brettspill, Alpintur
Arrangører
DNT ung Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT20-U-05

Denne helga vil du ikke gå glipp av! Slalomkjøring/snowboardkjøring, pizzabuffet hos Sulitjelma fjellandsby, spilling, - det blir en koselig helg!

Når vi kommer frem fredagskveld koser vi oss med pizzabuffet og lader opp til en helg med aktivitet. På dagtid lørdag og søndag kjører vi oss støle i bakken, og på kvelden koser vi oss med god mat og masse snop. Begrenset antall plasser, så her er det lurt å være tidlig ute med påmeldingen! Inkludert i påmeldingsavgifta er to overnattinger, pizzabuffet og fellesmiddag lørdag. Utgifter utenom påmeldingsavgift er frokost, lunsj, heiskort og evt. skileie, som deltaker betaler selv. 

Oppmøte: Shell Humørsenteret kl. 17.00. Vi er tilbake en gang på søndagsettermiddag. Pakkeliste sendes påmeldte i forkant. Vi tenker miljø og samkjører, så husk å oppgi ved på melding om du har bil selv eller trenger skyss.  

Er du ikke DNT - medlem og tenker å delta på flere turer i løpet av året, kan det lønne seg å melde seg inn i DNT i forkant av turen. Et års medlemskap for deg mellom 13 - 18 år koster 215,- og for deg mellom 19 - 26 år koster det 350,-. Pris for ikke - medlem på denne turen er 500,- og for medlem 250,-. Så da har du jo spart inn medlemskapet allerede, og du er med på å støtte at DNT kan tilby varierte aktiviteter og ha mange hytter åpne for de som ønsker å bruke dem. Sjekk ut mer her https://www.dnt.no/medlem/fordeler/ 

Dette blir tidenes helg, vi gleder oss! 

Kontaktinformasjon:

  • Naima Nergård
  • Tlf. 468 09 553

Turledere:

  • Naima Nergård
  • Signe Langballe