Fiksefest og byttekveld (grønn torsdag)

Arrangement

Dato
28. november 2019 kl. 16:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte, Funksjonshemmede
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Byttekveld, Grønnfredag, Gjenbruk, Fiksefest
Arrangører
DNT ung Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT19-U-21
Dette arrangementet er over!

"Fiks alt, alltid! og sammen med våre gode samarbeidspartnere slår vi til med enda en fiksefest og byttekveld. 🎉 Denne gangen i våre egne lokaler i Sjøgata 27, 2.etg.

I god DNT-ånd merker vi løypa opp til lokalene 😊.


Har du noe som er litt skadet eller ødelagt, som du er glad i og som du ikke vil kaste? Den beste skibuksa som mangler en knapp eller har fått et rift av en stålkant? Kanskje en leke eller et kosedyr som mangler et øye? Har du noen elektroniske smådingser som er skadet? Mangler du verktøy eller synes det er vanskelig å reparere selv? Ikke fortvil; vi har reparatørene, verktøyet og materialene du trenger.

 

Gi klærne og utstyret et nytt og lengre liv!

Visste du at nordmenn er på topp i verden i pengebruk på sports- og friluftsutstyr? Faktisk passerte omsetningen i norske sportsbutikker i 2015 hele 14 milliarder kroner. Ingen andre steder i verden selges det mer sportsutstyr per innbygger enn i Norge. Som et motsvar står DNT ung for Grønn fredag (vi tyvstarter med torsdag i år), og håper du vil bidra! For flere av oss er det jo sånn at turklærne av og til krymper i skapet (?), eller av en eller annen grunn ikke blir brukt så mye som vi hadde tenkt, og vi håper du heller kan ta klærne og utstyret med til oss denne kvelden for å selge eller bytte det bort, istedenfor at det støver ned i skapet. Fint for deg, fint for andre og fint for miljøet! ♻️

I god sirkulærøkonomisk ånd; reparer det som repareres kan, bytt eller sleg videre det som ikke brukes, og gi det et lengre liv!
Har du spesielle ting du ønsker å reparere, gå gjerne inn på Facebook-arrangementet vårt og skriv i kommentarfeltet der hva du ønsker å reparere.

For bestilling av mobil deler, send epost til: framtiden.bodo@gmail.com

GRATIS INNGANG! 👍
 

Matservering

Du slipper å tenke på middagen, for vi har salg av rimelig middag - også vegetar, vafler - også gluten, soya og melkefri, kaffe/te og saft.👏

Har du lyst å ordne noen julegaver kan du sjekke de unike redesign produktene fra Re sitt Med hjerte prosjekt!
Vi ønsker store og små hjertelig velkommen til en fin ettermiddag. 💚

Kontaktinformasjon: