Møt villmarksbarna på førpremiere

Fellestur

Dato
29. september 2019 kl. 16:30 - 17:45
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Barnas Turlag Tromsø
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

29 september er det førpremiere på en ny film med Villmarksbarna, og vi er så heldige at de kommer på besøk hit til Tromsø. Barnas turlag arrangerer en quiz sammen med Villmarksbarna med fine premier.  Vi fyrer opp bålpanne utenfor kinoen, og serverer sesongens frukt og grønnsaker. Kom til kinoen for å snakke med Villmarksbarna, møte gode venner og ta Villmarksbarnas egen quiz!

Ta med egen turkopp og en termos med varmvann, så ordner Barnas turlag med noe godt i koppen.

Arrangementet starter 16.30, og varer til rundt 17.45. Det er ikke nødvendig å melde seg på, men fint hvi dere gjør det allikevel, så kan vi beregne mat og registrere aktivitet i Barnas Turlag. Arrangmenetet er gratis for alle. Hvis dere vil se kinofilmen etterpå, bestiller dere selv biletter til denne. 

PS. Det koster bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Møt villmarksbarna på førpremiere

29 september er det førpremiere på en ny film med Villmarksbarna, og vi er så heldige at de kommer på besøk hit til Tromsø. Barnas turlag arrangerer en quiz sammen ...

Kontaktinformasjon: