Avslutning for 5 turer med Turbo til gapahuken på Slettaelva

Fellestur

Dato
30. september 2019 kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Barnas Turlag Tromsø
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Det nærmer seg avslutning for årets 5 turer med Turbo. Selv om det er noen uker igjen arrangerer Barnas turlag Tromsø en avslutningstur.

Vi inviterer til fellestur mandag den 30 september kl 17.30. Dette er en kort og enkel tur som passer for alle. Vi møtes ved Slettaelva skole, og går sammen til gapahuken der vi fyrer bål og lager middg. Barnas turlag spanderer villmarkstaco til alle! (oppgi evt matallergi ved påmelding) Er vi heldige kommer kanskje selveste Turbo innom også:)

Turbeskrivelse finner dere her: https://www.telltur.no/turmaal/gxaxz7hb/6233

Turledere: Meri Isaksson med mange gode hjelpere

Ta med: Turbestikk (tallerken og bestikk), egen drikke, sitteunderlag og godt humør!

Pris: Dette er at arrangement kun for medlemmer, og gratis for medlemmer av Barnas turlag.

PS. Det koster bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Påmelding: På nett, se egen link. Husk å meld på de voksne også, slik at vi får nok mat til alle. 

Deltakerbegrensning: 30 stk

Parkering: Det går an å parkere ved skolens parkering, eller på parkeringsplasser nedenfor skolen. Vennligst ikke bruk fellesparkering til gatene i nærheten. 

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Avslutning for 5 turer med Turbo til gapahuken på Slettaelva

Det nærmer seg avslutning for årets 5 turer med Turbo. Selv om det er noen uker igjen arrangerer Barnas turlag Tromsø en avslutningstur. Vi inviterer til fellestur mandag den 30 september ...

Kontaktinformasjon: