Kurs i småviltjakt for ungdom - i samarbeid med NJFF Troms.

Kurs

Fra dato
18. oktober 2019 kl. 17:00
Til dato
20. oktober 2019 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Temakurs, Småviltjakt, Njff, Jegerprøven
Arrangører
DNT ung Troms, Troms Turlag , NJFF Troms
Dette arrangementet er over!

Sett av helga 18. til 20. oktober! Da blir det småviltjaktkurs - kun for ungdom! Mer informasjon kommer snart, men du kan allerede begynne å glede deg til ei helg i indre Troms! Sted for kurset vil bli bestemt etter at årets jakt er kommet godt i gang, for slik å kunne ta hensyn til rypebestanden og også mulighet for jakt på andre arter.

Takket være støtte fra Troms fylkeskommune, har vi inngått samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund i Troms: Vi ønsker enda flere ungdom skal bruke naturen! 

For de mellom 14 og 16 år, som ikke har jegerprøven, er haglekurset første helga i september en forutsetning for å kunne delta. De som er over 14 og har jegerprøven trenger ikke dette kurset. Alle over 16 år som vil være med på småviltjaktkurset må ha jegerprøven. HER er lenke til jegerprøvekurs som starter i august.

Aldersgruppe: Kurset er rettet mot ungdommerer i alderen 14-26 år.

Pris:  kr. 150,- for medlemmer av NJFF og DNT-ung. Kroner  700,-  for ikke-medlemmer. 
PS. Er du medlem av NJFF og ikke DNT, ta kontakt med Anders (anders.einung.hansen@gmail.com) for å få rabattkode.

Påmelding: Her på nettsidene. Vet du allerede nå at du vil være med, kan du melde deg på, selv om ikke alle detaljene er klare  :) :)

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Kontaktinformasjon:

  • Anders Einung Hansen
  • Tlf. anders.einung.hansen@gmail.com