Bynær kveldstur fra Mørkvedhallen

Fellestur

Dato
27. august kl. 18:00
Alternative datoer
Vis 3 andre datoer
27. august 2019
10. september 2019
24. september 2019
8. oktober 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstrim
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT19-R-03

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge sensommeren og høsten gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så vil vi gjerne ha deg med på tur.

Fra og med tirsdag 20. august og til og med 15. oktober inviterer vi til ukentlig kveldstur i marka. Fast oppmøtetid er kl 18.00. Oppmøtested veksler mellom Maskinisten og Mørkvedhallen. Denne gangen er det oppmøte ved Mørkvedhallen. Hit kan du ta buss rute 1 (til stopp Hokkåsterrassen) om du ikke har bil.

Det blir alltid tur, uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold. Turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form. Det kan være aktuelt å dele i to grupper som går ulik turlengde. Velg klær etter vær, og ta eventuelt med litt drikkevann.

Du velger selv hvor mange turer du vil være med på, det er bare å møte opp til annonsert tidspunkt. Det er gratis å delta.

VELKOMMEN PÅ TUR!

Bynær kveldstur fra Mørkvedhallen

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge sensommeren og høsten ...

Kontaktinformasjon:

  • Vivian Selfors
  • Tlf. 48139486