Bynær kveldstur fra Maskinisten

Fellestur

Dato
22. september kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur,
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turområde
Bodømarka
Turkode
BOT20-R-04
Dette arrangementet er over!

Velkommen til ettermiddagstur hver tirsdag! Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen noe nytt for deg? Har du lyst å følge sensommeren og høsten gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så er det fritt fram om du vil bli med oss på tur.

Annen hver tirsdag fra og med tirsdag 11. august til og med 6. oktober inviterer vi til kveldstur til fots med utgangspunkt i Maskinisten. Dit er det mulig å komme med buss rute 3 fra City Nord i retning Stordalen om du ikke bor i gangavstand eller har bil. (De mellomleggende ukene er det oppmøte ved Mørkvedhallen, og tre av ukene er det også mulig å gå fra Rema Tverlandet).

Det blir alltid tur - uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold og deltakernes ønsker. Det er mange alternativer å velge blant med Maskinisten som utgangspunkt: Vågøyvatnet, Rønvikjordene, retning Keiservarden eller Junkerfjellet, Bodin gård/NPS-parken for å nevne noen. 

Velg sko som tåler litt vått underlag, og kle deg etter været. 

Det er oppmøte kl 18.00 hver gang, og turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form.  

Du velger selv hvor mange turer du vil være med på, det er bare å møte opp de ukene det passer. Av smittevernhensyn må vi ha forhåndspåmelding og underveis på turen holder vi minst 1 meters avstand til hverandre.

Det er gratis å delta.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!

 

 

Kontaktinformasjon:

  • Vivian Selfors
  • Tlf. 48139486

Turledere:

  • Vivian Selfors
  • Marit Sand Knutsen