Høsttur til Beiarstua

Fellestur

Fra dato
26. oktober 2019 kl. 12:00
Til dato
27. oktober 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Barnas Turlag Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT19-B-21
Dette arrangementet er over!

 

Høstmørket har kommet, og vi inviterer til koselig hyttetur med stearinlys, kortspill og badstue. Og kanskje et høstbad i badekulpen ved hytta for de barskeste?

 

Fokus for helga er kos, utforsking av nærområdet og å bli kjent med andre turglade familier. Absolutt enkleste måte å komme seg til Beiarstua på er å kjøre egen bil, da det er dårlig kollektivtilbud i området. Det er begrenset med sengeplasser i hytta, så derfor er det også begrenset antall deltagere på turen. Har du lyst til å ligge i telt/lavvo like ved hytta er selvfølgelig det bare fint! I få fall er det fint om du likevel melder deg på selv om det står at turen er full, så vet vi hvor mange som kommer, og vi har kontaktinformasjon til alle dersom det må gis beskjeder i siste liten.  Og at vi klarer å beregne nok felles-taco til alle store og små! 

 

Hva må du tenke på å ha med?

Du må ha med mat for helga til deg og din familie. Vi lager felles taco-middag på lørdagskvelden (spleiselag som vi gjør opp på Vipps eller annen måte underveis på turen), og dette handler turlederne inn til. Så må du ha med sovepose/lakenpose/sengetøy til alle som skal være med. Det er madrass, dyne og pute i alle senger. Ellers er det klær etter værmeldinga, toalettsaker og håndkle dersom du planlegger høstbading, og gode sko slik at vi kan gå turer i området.

 

Kostnader for turen

- Betaling for overnatting på hytta må den enkelte sørge for, priser finner du her

- Felles taco-middag lørdags kveld handles inn av turlederne, og vi gjør opp via vipps eller lignende i løpet av helga. Prisen kommer sannsynligvis på 50-100 kr pr familie, og da stiller vi med full taco-kveld med lefser, skjell, salat, kjøttdeig, saus, salat og ellers alt man trenger for et skikkelig taco-måltid! Vil du ha annen drikke enn saft til maten må du ha det med selv.

- Transport må dekkes av den enkelte

 

 

Er det noe du lurer på kan du gjerne kontakte turlederne :) 

 

 

Kontaktinformasjon:

  • Elianne Einarsen
  • Tlf. 952 87 577

Turledere:

  • Elianne Einarsen
  • Marie Louise Stabell Pettersen