Telttur i Rago nasjonalpark (16-26 år)

Fellestur

Fra dato
29. juni kl. 08:00
Til dato
30. juni
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Telt, Nasjonalpark, Rago, Fossefall
Arrangører
DNT ung Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT19-U-14
Dette arrangementet er over!

Gikk du glipp av fellesturen vår til Rago i fjor sommer? Nå har du en ny sjanse til å bli med - en sjanse du virkelig bør gripe! 

71° nord-gjengen ble betatt av det vakre landskapet i Rago, og vi gleder oss over å invitere dere til telttur også i år! Fjorårets tur var en fantastisk suksess og vi fikk minner for livet.

Turen starter ved parkeringsplassen nede ved elva. Herfra følger vi traktorvei og sti gjennom den storslåtte nasjonalparken. Hele rundturen er på 22,5 km, og vi slår leir etter omtrent 1 mil. Neste dag starter med frokost før vi pakker sammen og går siste etappen.

Under hele turen er det muligheter for å ta spektakulære bilder. På grunn av krevende og veldig kupert terreng bør du ha noe turerfaring fra før..

Påmelding via billettlenke: Åpner 29. mai. Gratis for DNT-medlem, 150,- for ikke-medlem. Maks 12 deltakere. Aldersgruppe 16-26 år.

Er du ikke medlem, kan du allerede i dag ordne medlemskap her: https://www.dnt.no/innmelding/registrering/ Av fordeler kan det nevnes gode priser for hytteovernattinger, redusert pris på flere turer og kurs og ikke minst en god investering i helsa.

Utstyrsliste og nærmere info blir tilsendt påmeldte i forkant.

Spm? Kontakt turleder: Solveig (415 24 415).

Kontaktinformasjon:

  • Solveig Lysfjord Sørensem
  • Tlf. 41524415

Turleder:

  • Solveig Lysfjord Sørensen