Børvasstindan Classic

Fellestur

Dato
6. juli 2019 kl. 09:15
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Terrengløp, Børvasstindan
Arrangører
DNT Fjellsport Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT19-F-16
Dette arrangementet er over!

Årets råeste terrengløp, i fantastiske omgivelser!

Børvasstindan Classic er et 30 km langt fjellturløp som arrangeres i Børvasstindområdet. 

•   Løpet arrangeres lørdag 6. juli. Oppmøte er kl 9.15 og løpet starter kl 10.00. Selv om man ikke må være toppidrettsutøver må deltagerne kunne gjennomføre løpet på maksimumstiden som er 8 timer.

•   Deltakeravgiften er i år 300 kr for medlemmer av BOT/ andre DNT foreninger og 600 kr for ikke-medlemmer. For dem som vurderer å tegne medlemsskap fins det mer informasjon om medlemsfordeler og innmeldingsinfo på www.dnt.no/medlem.
•   Det åpnes for påmelding 1. mai. Det ble fulltegnet i fjor, og vi har tro på enda større interesse for årets arrangement så det kan lønne seg å være tidlig ute for å sikre seg plass.
•   Ved fulltegning blir det opprettet venteliste, da vi alltid opplever noe frafall i tiden før start. Dersom du vet at du ikke kan delta setter vi pris på at du gir oss beskjed snarest mulig til post@bot.no. Ved avmelding fram til 2. juli refunderes 50% av deltageravgiften.

For mer generell informasjon om løpet og bilder fra tidligere løp kan du følge denne linken.


Spørsmål om arrangementet kan stilles på FB eventet eller rettes til Eirik Alst på tlf 908 54 928, og det meste kan fås svar på også ved å leseinfoarket for påmeldte deltagere.

Kontaktinformasjon:

  • Eirik Alst
  • Tlf. 908 54 928