Toppturhelg i Sørfold/Hamarøy

Fellestur

Fra dato
9. mars kl. 09:00
Til dato
10. mars
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Aktivitet Topptur
Arrangører
DNT Fjellsport Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT19-F-04
Dette arrangementet er over!

Skiturer i dette området byr ofte på førsteklassesskikjøring med lett nysnø, og det er et meget snøsikkert område. Alt ligger med andre ord til rette for en strålende helg, spekket med herlig skikjøring!

Vi møtes ved Shell Humørsenter for felles kjøring lørdag morgen kl 9.00 og drar rett på skitur. Etter en lang, fin dag i fjellet, tar vi inn på Kobbelv vertshus. Her blir det middag og overnatting. Baren er sikkert åpen for de som ønsker det. Felles frokost søndag morgen, matpakke og fylling av termoser inngår i pris. Søndag blir det også skitur hele dagen, før vi returnerer til Bodø. Kobbelv vertshus har middag søndag også, men det er ikke inkl i denne prisen, og må kjøpes utenom dersom noen ønsker det.

Toppturene er krevende og oppstigning på ca 450-500 høydemeter pr time. Skredutstyr (ASSS- Alltid Spade, Søkestang, Sender/Mottaker) er påkrevd. Dette kan leies av dnt fjellsport, gi i såfall beskjed ved påmelding.

Pris på mat/overnatting på Kobbelv vertshus er 970 per pers som betales på stedet. Vi har booket dobbeltrom. Hvis noen ønsker enkeltrom så gi oss tilbakemelding på dette ved påmelding (blir da kr 1392,-).

Vis man tar bilder på turen er det bare å tagg oss på facebook eller på instagram @dntfjellsportbodo

Kontaktinformasjon:

  • Kenneth Ovesen
  • Tlf. 91118381

Turledere:

  • Kenneth Ovesen
  • Eirik Alst