Pulktur med telt fra Tollådalen

Fellestur

Fra dato
7. mars kl. 17:00
Til dato
10. mars
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Telttur, Pulktur
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT19-TK-11
Dette arrangementet er over!

Her er turen for deg som vil teste ut det å gå med pulk og vintertelting.  Det kreves gode skiferdigheter og erfaring fra turer i vinterfjellet.

Turen planlegges fra torsdag kveld men om du ikke kan delta før fredag, så meld deg på og skriv i kommentarfeltet. Vi er åpne for å korte ned turen dersom få kan starte på torsdag kveld. Vi kjører fra Bodø kl. 17 med ankomst Skoglund ca kl. 20. Herfra går vi til en Gapahuk 2.5 km opp i dalen og slår leir. Fredag går vi forbi Bukkhaugbua og finner leirplass i Riebeivagge ca 10 km. Lørdag går vi på dagstur mot Tverråsanden og Tollåsanden. Dette er indrefileten av Saltfjellet. Søndag rigger vi ned og returnerer til Skoglund. For turen kreves det et solid telt (BOT har telt som kan lånes) og godt vinterutstyr. Dette er en tur hvor vi får nærkontakt med naturen og opplever de mest uberørte områdene av Saltfjellet.

Skriv gjerne om du kan kjøre og hvor mange du kan ta med. Ta kontakt hvid du lurer på noe. Vi vil arrangere planleggingskveld på forhånd for de som ikke har erfaring fra teltturer vinterstud. Wiktor Berg 91578885

Kontaktinformasjon:

  • Wiktor Berg
  • Tlf. 91578885

Turledere:

  • Wiktor Berg
  • Svein Pedersen