Alpintur til Sulis

Fellestur

Fra dato
15. mars 2019 kl. 17:00
Til dato
17. mars 2019 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Helgetur, Alpint
Arrangør
DNT ung Bodø
Turkode
BOT19-U-06
Dette arrangementet er over!

Er du mellom 16 og 26 år? Denne helga vil du ikke gå glipp av! Slalomkjøring, snowboardkurs, pizzabuffet hos Sulitjelma fjellandsby, god stemning m.m. - for en helg!

Når vi kommer frem fredagskveld koser vi oss med pizzabuffet og lader opp til en helg med aktivitet. På dagtid lørdag og søndag kjører vi oss støle i bakken, og på kvelden koser vi oss med god mat og masse snop. Begrenset antall plasser, så her er det lurt å være tidlig ute med påmeldingen!

Inkludert i påmeldingsavgifta er to overnattinger, pizzabuffet, fellesmiddag lørdag, snowboardutleie - og kurs. Utgifter utenom påmeldingsavgift er frokost, lunsj, heiskort (210,- pr dag) og evt. skileie, som deltaker betaler selv.

Oppmøte Shell Humørsenteret kl. 17. Vi er tilbake en gang på søndagsettermiddag. Pakkeliste sendes påmeldte i forkant. Ta kontakt med turleder om du har bil eller trenger skyss. 

Er du ikke dnt - medlem og tenker å delta på flere turer i løpet av året, kan det lønne seg å melde seg inn i dnt i forkant av turen. Et års medlemskap for deg mellom 13 - 18 år koster 215,- og for deg mellom 19 - 26 år koster det 350,-. Pris for ikke - medlem på denne turen er 500,- og for medlem 250,-.

I tillegg til god pris på denne helgeturen, får man gjennom dnt - medlemskapet medlemspris på DNTs 550 hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Sjekk ut mer her https://www.dnt.no/medlem/fordeler/

Dette blir tidenes helg, vi gleder oss!

 

Kontaktinformasjon:

  • Clara Zweigel
  • Tlf. 45804591

Turledere:

  • Naima Nergård
  • Clara Zweigel