Kveldstur for kvinner

Fellestur

Dato
23. oktober 2018 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Dette arrangementet er over!
Kvinner i alle aldre, former og fasonger inviteres med på en trivelig kveldstur! Har du lyst til å komme deg ut i naturen? La dette være dyttet som får deg over dørstokkmila.
Høsten er her, og vi gleder oss til frisk luft, fantastiske farger og herlig friluftsliv. Denne tirsdagen har vi også lyst til å være litt sosiale, og siden vi sysler med oppstart av ei turgruppe for damer, vil vi gjerne ha deg med på tur! Målgruppa er kvinner i alle aldre og fasonger, og du trenger ikke være i god form eller særlig turvant for å bli med. Vi tilpasser tempo etter de som er med, går på vei/god sti og fokuserer på nære turer. Er du svaksynt, har med barnevogn eller sitter i rullestol? Da rusler vi langs stier og veier hvor alle kommer fram. Hijab, skaut, caps eller cowboyhatt; vi gleder oss til å danne vennskap på tvers av etnisitet, verdisyn og kultur.
Denne tirsdagen møtes vi ved asylmottaket på Tverlandet kl 18.00, og går en fin tur på 1-2 timer i trivelige Tverlandsmarka. Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp.
Velkommen skal du være, og ta gjerne med en venninne eller to!

Kontaktinformasjon:

  • Elin Johannessen
  • Tlf. 900 12 477

Turleder:

  • Elin Beate Johannessen