Bynær kveldstur fra Maskinisten

Fellestur

Dato
16. oktober 2018 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening
Turområde
Bodømarka (se kart)
Turkode
BOT18-R-03
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge sensommeren og høsten gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så vil vi gjerne ha deg med på tur.

Fra og med tirsdag 21. august til og med 16. oktober inviterer vi til ukentlig kveldstur i den bynære delen av Bodømarka. Fast oppmøtetid er kl 18.00. Oppmøtested veksler mellom Maskinisten og Mørkvedhallen. Denne uka møtes vi i Maskinisten.

Om du ikke har bil, kan du ta buss rute 3 til Maskinisten og rute 1 til Mørkvedhallen (stoppested Hokkåsterrassen).

Det blir alltid tur - uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold. Turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form. Velg klær etter vær, og ta eventuelt med litt drikkevann. 

Du velger selv hvor mange turer du vil være med på, det er bare å møte opp til annonsert tidspunkt. Det er gratis å delta. 

For nærmere informasjon ring Kaja Opsahl 905 56 532.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!

Bynær kveldstur fra Maskinisten

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge sensommeren og høsten ...

Kontaktinformasjon:

  • Kaja Opsahl
  • Tlf. 905 56 532